Festa familiar Tamborinada 2019

L’objectiu és ser un exemple de cultura, lleure i tradició, amb més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l’any amb els infants. Font: Fundació La Roda.
Barcelona
Diumenge, 02/06/2019

El 2 de juny, Fundació La Roda organitza la festa al Parc de la Ciutadella, Barcelona.

El proper diumenge 2 de juny a partir de les 11.00 h, la Fundació La Roda organitza la Tamborinada 2019.

La festa proposa més de 30 tallers i espectacles d’animació infantil, pallassos, conta contes, mags i grups de cultura popular basats en la solidaritat, el respecte als altres i a l’entorn, l’educació i la creativitat.

La Tamborinada és la festa major de les 60 entitats adherides a la fundació, una festa compromesa amb la diversitat, la igualtat, la solidaritat, la inclusió i amb vocació de transformació social.

L’objectiu és ser un exemple de cultura, lleure i tradició, amb més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l’any amb els infants als barris.

Totes les activitats de les Tamborinada fomenten la participació, la cultura i la perspectiva comunitària a través del calendari festiu tradicional català. Els espectacles de la festa donen força a la celebració de festes com Carnestoltes, Sant Jordi, Sant Joan, Nadal, Reis i altres festes de caire popular.

Data: 

Diumenge 02 juny

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació La Roda
Correu electrònic de l'organitzador: 
acorbella@fundaciolaroda.cat