Festa Major de Vic: Festes de Sant Miquel dels Sants 2022

Després de dos anys amb les festes adaptades a la situació sanitària, enguany tornen a la normalitat.
Vic
Dilluns, 27/06/2022 fins Diumenge, 10/07/2022

Els carrers de Vic s’ompliran de colors amb les Festes de Sant Miquel dels Sants, que després de dos anys adaptades per la pandèmia, enguany tornen a la normalitat.

Fins al 10 de juliol, Vic ofereix més d’un centenar de propostes per a totes les edats emmarcades en la Festa Major. El ball de l’àliga, la Dansa de l’Espígol, el ball de gegants, el castell de focs, el seguici de Festa Major o les barraques són només algunes de les activitats per anar obrint boca per les Festes de Sant Miquel dels Sants de Vic.

Després de dos anys amb les festes adaptades a la situació sanitària, enguany tornen a la normalitat amb les piles carregades. L’activitat més destacada en recuperar la seva versió d’abans de la pandèmia és el concert principal de la plaça Major, aquest any a càrrec del grup ‘La Pegatina’. També es recupera el moviment del correfoc, que començarà a la plaça de Santa Teresa i baixarà pel Portalet.

Els infants compten amb la Festa Major infantil, un seguit d’activitats pensades perquè aquests també puguin gaudir de les festes.

Data: 

Dilluns 27 juny

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Ajuntament de Vic
Correu electrònic de l'organitzador: 
atenciociutadana@vic.cat