Festa solidària amb el Tercer Món

Cartell 'Festa solidària amb el Tercer Món'. Font: Societat Cultural Sant Jaume
Premià de Dalt
Diumenge, 24/09/2023

La Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt organitza la festa solidària amb el Tercer Món el dia 24 de setembre. El programa recull una gran quantitat d'activitats, com tallers, concerts, sortejos i un dinar molt especial.

Amb el lema 'Obrim una finestra al món’, la Societat Cultural Sant Jaume organitza un any més a la seva seu, al carrer Riera de Sant Pere, 147, de Premià de Dalt, una jornada solidària carregada d'activitats. Es desenvolupen al llarg del diumenge 24 de setembre, de 12 h a 17 h. L'acte està adreçat a totes les persones que vulguin posar el seu granet de sorra a erradicar la pobresa i les desigualtats al Tercer món.

A l'esdeveniment hi participen fins a nou entitats, com SANPREM, Projecte Tabassaye, Fundació Vicente Ferrer o l'Associació TEA Asperger Maresme. Entre les activitats més destacades, hi tindrà lloc un taller de trenes africanes, un vermut amb Bollywood, un concert de samba i un dinar solidari preparat per la Cooperativa de Premià de Dalt i la Maria de la Cisa.

La jornada culminarà amb un final de festa molt especial amb 'afro dance' de la mà de Naide Buscape. Les interessades han de comprar els seus abonaments als punts de venda indicats, tenint en compte que les places són limitades.

Data: 

Diumenge 24 set

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Societat Cultural Sant Jaume
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@scsantjaume.cat