Festa solidària Somriu per la infància

 Font:
Salou
Dissabte, 22/11/2014

El proper dissabte 22 de novembre vine a passar un dia divertit, familiar i solidari a PortAventura! Per segon any consecutiu, la FEDAIA, la Federació d'entitats que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, celebra un dia per la infància a PortAventura.

Enguany la festa se celebra sota el lema Somriu per la infància, i pretén sensibilitzar respecte a la necessitat d'avançar en el compliment de la Convenció sobre els Drets de l’Infant- el seu 25è aniversari se celebra dos dies abans, el 20 de novembre- però també permetre que els nens i joves més vulnerables puguin gaudir d'un dia de diversió i sorpreses a PortAventura.

Per facilitar que la festa sigui un èxit d'assistència, tothom qui vulgui gaudir de PortAventura aquell dia, podrà adquirir entrades a un preu especial de 18 euros a través de Ticketmaster. Part de la recaptació es destinarà als programes que desenvolupa la FEDAIA per afavorir la igualtat d'oportunitats i fer efectiu el dret de tots els infants a gaudir d'activitats lúdiques, culturals i esportives que juguen un paper fonamental en el seu desenvolupament vital.

Perquè creiem que tots podem contribuir a millorar la seva qualitat de vida i construir un millor futur per la nostra infància.

Ens podeu ajudar a que sigui tot un èxit!! Animeu als vostres familiars, amics i coneguts a venir a PortAventura! El dia 22 de novembre tots SOMRIUREM PER LA INFÀNCIA!!

Ens ajudes a recollir Somriures? Fes-te una selfie i puja-la, hashea, tuiteja, suma’t.......#somriuxlainfancia

Data: 

Dissabte 22 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
fedaia@fedaia.org
Organitzador: 
FEDAIA, Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència