Festa "Somriu per la infància" a PortAventura

Festa "Somriure per la infància" a PortAventura
Vila-seca
Dissabte, 20/05/2017

Està prevista l’assistència de més de 3.500 infants i joves de les entitats d'atenció a la infància de tota Catalunya amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats.

La Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència (FEDAIA) organitza la festa “Somriu per la infància” a PortAventura Park on es preveu l’assistència de 3.500 participants de les entitats d’atenció a la infància.

La iniciativa, que arriba a la seva cinquena edició, pretén que infants i joves en situació de vulnerabilitat siguin els protagonistes i que el somriure serveixi d'element d'unió que iguali els infants, més enllà de la seva situació econòmica.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar a la població respecte als drets dels infants recollits a la convenció internacional i a la vegada, defensar la igualtat d’oportunitats, afavorint que els infants i adolescents de les entitats socials puguin gaudir d’un dia especial a Port Aventura.

La festa està adreçada a tots els infants i joves vinculats a centres i serveis d’atenció a la infància en situació de risc o exclusió social de totes les entitats i centres, de gestió publica o privada, així com les famílies d’acollida.

Perquè sigui un dia especial, hi haurà actors que dinamitzaran la jornada, un photocall, tallers de perruqueria creativa, una màster class de zumba i un Mannequin Challlenge pels drets de la infància. A més, la FEDAIA llançarà una cadena de somriures solidaris a les xarxes socials recollint fotografies amb somriures sota el hashtag #somriuxlainfancia5.

Com assistir a la festa?

Per fer possible aquest esdeveniment, la FEDAIA, gràcies a la Fundació PortAventura, ha posat a la venda entrades solidàries que tenen un preu excepcional de 20 €. Part de la recaptació es destinarà a projectes socials que duu a terme la federació i també a la mateixa festa per garantir l'accés al parc a infants i joves amb dificultats econòmiques.

Data: 

Dissabte 20 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FEDAIA