Festes de Maig de Badalona 2022

Fragment del cartell oficial de les Festes de Maig de Badalona 2022. Font: Ajuntament de Badalona
Badalona
Divendres, 06/05/2022 fins Diumenge, 29/05/2022

El mes de maig és l'època de l'any més esperada pels badalonins i les badalonines, ja que arriba la festa major de la ciutat, enguany celebrada del 6 al 14 de maig.

Sant Anastasi és el copatró de la ciutat de Badalona, celebrat l'11 de maig, data sobre la qual s'organitza la festa major de la ciutat. Durant el mes de maig hi haurà un ampli ventall d'activitats i concerts que guarniran el municipi de festa i alegria. El tret de sortida el dona el pregó, que serà el divendres 6 de maig a les 19 h de la tarda, a càrrec del meteoròleg del moment i veí de la ciutat, Tomàs Molina.

La Comissió de Festes de Badalona, l'organitzadora juntament amb l'Ajuntament de la ciutat, té l'objectiu de fomentar la col·laboració i el treball en xarxa entre entitats i ciutadania, per tal de fomentar la participació en les activitats festives i viure aquesta celebració d'una manera més cooperativa i participativa.

Un dels actes més importants i tradicionals de la festa major de Badalona és la Cremada del Dimoni, celebrada la vesprada del 10 de maig a la Platja dels Pescadors. La ciutat s'omplirà de cultura popular i tradicional amb diferents actes, com la trobada i mostra de gegants, les cercaviles, la trobada de puntaires... i també es podrà gaudir de la Fira de Sant Roc, d'artesania i mostra d'entitats, el diumenge 8 de maig, de 10 h a 14 h, a la Plaça Roja. Per a consultar la programació completa, clica aquest enllaç.

Data: 

Divendres 06 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Ajuntament de Badalona i Comissió de Festes de Badalona
Correu electrònic de l'organitzador: 
comissiofestesbdn@gmail.com