Festival de Corals Joves de Catalunya

coral jove cantant en mig de la natura
Malgrat de Mar
Dimecres, 03/04/2019 fins Divendres, 05/04/2019

Malgrat de Mar acollirà la segona edició d'aquesta trobada musical bianual que vol presentar davant el públic "la força, la diversitat i la qualitat dels cors juvenils i els seus cantaires".

L'esdeveniment està organitzat per la Federació de Corals Joves de Catalunya, que pretén fer també del Festival un punt de trobada que promogui el cant coral entre el jovent, fomentant la convivència, l’intercanvi i la cohesió. A més, persegueix l'objectiu d'oferir una oportunitat d’aprenentatge i de descoberta de nou repertori.

Centenars de joves cantaires provinents de desenes de cors d’arreu de Catalunya hi podran compartir experiències i continuar la seva formació musical. Hi participaran sis cors joves i 130 cantaires, així com cors de Malgrat i al voltant de 200 cantaires locals.

A més dels concerts que es faran a diferents espais de la ciutat, el segon dia del festival es podrà assistir a diversos tallers que impartiran quatre grans directors de música coral.

Pots ampliar informació i consultar el programa del Festival de Corals Joves de Catalunya a la pàgina web de la Federació. També pots consultar la proposta de tallers i accedir a la secció Inscripció i normativa.

Data: 

Dimecres 03 abr

Hora: 

21:00

Correu electrònic Organitzador: 
cjc@coralsjoves.cat
Organitzador: 
Federació de Corals Joves de Catalunya