Festival de curtmetratges Julius

Festival de curtmetratges Julius
Vic
Dimarts, 26/11/2019 fins Divendres, 29/11/2019

Cineclub Vic organitza entre el 26 de novembre i l'1 de desembre el Festival Julius, un certamen de cinema on els curtmetratges són els protagonistes.

Aquest any Cinemaclub Vic ha decidit que Moby Dick, la balena que va crear l'escriptor Herman Melville l'any 1851, sigui l'eix central de la nova edició del Festival Julius. Per aquest motiu, els assistents podran gaudir de la projecció de la pel·lícula 'Moby Dick' de John Huston, de l'any 1956, i 'Liberad a Willy', de Simon Wincer, de l'any 1993. El plat fort del certamen arribarà el divendres 29, quan comenci el concurs de curtmetratges, que giraran entorn de la temàtica marina i al qual es presenten 31 projectes.

Més enllà de les projeccions, el festival també inclourà xerrades i activitats centrades en el cinema i la literatura, ja que l'eix temàtic d'aquest any no deixa de ser un dels clàssics de la literatura.

La projecció de les pel·lícules i dels curtmetratges tindrà lloc al cinema Vigatà, mentre que la resta d'activitats es faran a altres espais de la ciutat. Podeu consultar la programació sencera del festival.

Data: 

Dimarts 26 nov

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Cinemaclub Vic
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cineclubvic.com