Festival de jocs populars i tradicionals "Què t'hi jugues?"

Cartell del festival Què t'hi jugues?
Dissabte, 23/11/2013

El dissabte 23 de novembre, el Parc del Clot acollirà la tercera edició del festival de jocs populars i tradicionals Què t'hi jugues?.

Organitzada per l'Associació Cultural Xankikipugui, el festival pretén difondre els jocs tradicionals i populars per conservar una part important del nostre patrimoni cultural, així com recuperar el carrer com a espai de joc on trobar-se veïns i veïnes de totes les edats i condicions.

De les 10.00 a les 19.00 hores del dissabte 23 de novembre tothom que s'apropi al Parc del Clot podrà provar jocs d'orígens ben diversos a la Fira de Jocs del Món. Durant el matí també es farà l'activitat de jocs guixats al terra, on tothom podrà proposar qualsevol joc relacionat amb els guixos. A més, es faran exhibicions de jocs tradicionals a càrrec de col·lectius que treballen per donar-los a conèixer i recuperar-los.

El projecte d'Intervenció Comunitària del Clot se suma per segon any al "Què t’hi jugues?" i organitza un torneig intercultural de frontenis i un torneig intercultural de futbol 6×6. Les inscripcions es poden fer escrivint a iciclot[arrova]surt.org.

Al migdia s'oferirà un dinar per 7 euros amb opció vegetariana i seguidament es podrà jugar al Quinto i participar al concurs d'insults en català. I a la tarda es farà l'Olimpíada Popular, adreçada a joves i adults en equips de quatre a sis persones. A més, el públic familiar podrà gaudir del muntatge de jocs tradicionals a càrrec de la Cia LaGralla.

Data: 

Dissabte 23 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
festivaldejocs@gmail.com