Festival Esperanzah

Imatge promocional del grup valencià Pupil·les (Foto: Enderrock)
El Prat de Llobregat
Dijous, 11/10/2018 fins Diumenge, 14/10/2018

El festival de música i economia solidària, celebrarà la seva X edició els dies 11, 12, 13 i 14 d'octubre a Sant Cosme, El Prat

Coincidint amb el pont d'octubre, El Prat de Llobregat celebrarà la desena edició del Festival Esperanzah, una proposta lúdica que enguany té un cartell en consonància amb l'efemèride que celebra.

El plat fort de l'esdeveniment serà la jornada de divendres, on desfilaran més de quaranta artistes pel Parc Nou de Sant Cosme, una superfície de 15 hectàrees, plena d'arbres, arbustos i zones àmplies de gespa, ideal per emplaçar l'acampada per tota aquella gent que compri l'abonament complert i vulgui gaudir dels concerts ben a prop dels artistes.

El que més destaca, però, del cartell no són les més de quaranta actuacions del 12 d'octubre, sinó que el 100% d'aquestes les protagonitzaran dones. És la iniciativa que l'organització ha anomenat 'Esperanzah Es Muher!', només dones a dalt i darrera de l'escenari. El festival denuncia que dels deu festivals més importants de l'estat, només un 13% dels participants han estat dones, una xifra vergonyosa.

Consulta els abonaments

Data: 

Dijous 11 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació GATS
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://www.esperanzah.es/ca/contacte/