Festival Internacional de l’Habitatge Social

Festival Internacional d'Habitatge Social
Barcelona
Dimecres, 07/06/2023 fins Divendres, 09/06/2023

La ciutat de Barcelona acull la 4a edició del congrés internacional d’habitatge social més important d’Europa del 7 al 9 de juny.

L'esdeveniment va dirigit a persones promotores i gestores d’habitatge social i assequible, centres de recerca, professionals, autoritats locals, residents i activistes, entre d’altres. Es tracta d'un festival és un esdeveniment internacional d’habitatge que té objectius com ara fomentar el debat entorn les polítiques públiques d’habitatge, abordar els nombrosos desafiaments als quals ha de fer front el sector de l’habitatge públic, social i cooperatiu per a garantir el dret a l’habitatge a totes les persones.

La seva celebració està prevista al Palau de Congressos de Barcelona i en altres emplaçaments de la ciutat, com Ca l’Alier, la Lleialtat Santsenca, el Centre Bonnemaison o l’Escola Industrial. S'espera rebre entre 1.500 i 2.000 persones de públic, majoritàriament estranger.

Des del Festival Internacional de l’Habitatge Social (ISHF) ja s'ha obert el període d’inscripcions gratuïtes que es poden fer a través d'aquest formulari.

Impulsa l'edició d'enguany l’Ajuntament de Barcelona a través de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i Housing Europe i la Federació europea d’Habitatge públic, Cooperatiu i Social.

Data: 

Dimecres 07 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
International Social Housing Festival
Correu electrònic de l'organitzador: 
registration@socialhousingfestival.barcelona