Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

 Font:
Dimarts, 27/08/2019 fins Dissabte, 31/08/2019

Durant els cinc dies de durada de FITAG, diversos espais de la ciutat de Girona ―alguns d’accés gratuït i d’altres de pagament― serviran d’escenari de representacions de teatre amateur nacional i internacional.

Durant cinc dies, del 27 al 31 d’agost, les comarques gironines tornaran a ser l’epicentre del teatre amateur. Ho seran amb la dinovena edició del FITAG i, especialment, amb els milers de persones que el festival mobilitza com a espectadors.

El FITAG és ja molt més que un festival. És una marca, una filosofia, una manera de viure i sentir el teatre no professional, amb passió, il·lusió i, sobretot, des de la voluntat de teixir i gaudir de les relacions humanes que l’esdeveniment propicia.

L’any passat el FITAG va aplegar més de tretze mil espectadors als onze municipis que van acollir algunes de les trenta-set funcions programades.

Amb el mateix afany descentralitzador de sempre, aquest 2019 el festival mantindrà el compromís amb la proximitat i, més enllà de Girona, estendrà les propostes a Campdevànol, Llançà, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Palamós, Sant Gregori, Sant Pere Pescador i Vidreres. Una fórmula d’èxit que s’adiu i es complementa amb la funció de cooperació municipal de la mateixa Diputació.

Podeu consultar tota la programació al web, així com les diverses localitzacions.

Data: 

Dimarts 27 ag

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
fitag@fitag.cat
Organitzador: 
Diputació de Girona