Festival Inund’Art

 Font:
Girona
Divendres, 04/09/2020 fins Dissabte, 24/10/2020

Els mesos de setembre i octubre tindrà lloc a Girona el Festival inund’Art, la 15a mostra d’art contemporani per a tots els sentits.

A partir del 4 de setembre i fins al 24 d’octubre la ciutat de Girona acollirà, en el marc del Festival inund’Art i per 15è any consecutiu, projectes d’art interdisciplinari amb discurs propi i innovador. L’objectiu de la mostra és la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes per donar sortida i visibilitat a les noves formes d’art i alhora crear un fòrum de reflexió i intercanvi cultural a Girona i les seves comarques.

Donant un suport específic a les arts visuals, l’associació del Festival, potencia les instal·lacions i les intervencions a l’espai públic. Per incrementar així també la participació de l’espectador i potenciar la creació de nous públics.

L’associació busca també que l’audiència pugui ser part de l’obra artística i tingui consciència de l’art des d’una posició vivencial, impulsant l’experimentació amb tots els sentits.

La programació proposa del 4 de setembre al 3 d’octubre l’exposició col·lectiva d’artistes d’inund’Art i performance a la Casa de la Cultura; del 16 al 18 d’octubre, instal·lacions, performances i recorreguts sensitius als carrers i espais públics de la ciutat de Girona; i el 24 d’octubre, un taller d’introducció al llenguatge sensorial i la poètica del joc.

Data: 

Divendres 04 set

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Inund'Art
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@inundart.org