Festival La mida no importa 2020

Festival La mida no importa
Barcelona
Dijous, 23/01/2020 fins Dissabte, 25/01/2020

Al Festival Internacional de Curtmetratges s'hi han presentat més de 450 curtmetratges de 35 països.

Del 23 al 25 de gener de 2020 el Festival Internacional de Curtmetratges La mida no importa acollirà la projecció de les 48 obres finalistes pertanyents a autors d’una vintena de nacionalitats.

Durant cinc sessions es programaran "històries sorprenents, punyents, vitals, agosarades i sempre necessàries", com aposta l'entitat organitzadora SLOWCUrT.

L'entitat coorganitza conjuntament amb el Casal de Barri Folch i Torres el Festival al Raval per enfortir el coneixement i la difusió de l’art audiovisual i, molt particularment ,de l’art del curtmetratge en totes les seves expressions. SLOWCUrT fomenta la cooperació amb altres associacions, entitats, col·lectius i/o projectes d’àmbit nacional i internacional. L'associació es va inspirar en la manera de fer de les tortugues, de desplaçaments lents i vides longeves, amb una closca formada per petites illes que, juntes, formen un tot com si es tractés d’un arxipèlag. Una gran unitat composta de petites parcel·les independents.

Enguany s’han presentat a concurs més de 450 curtmetratges de 35 països.

Les sessions es faran el 23 de gener a les 19h a l'Ateneu del Raval i el 24 i 25 de gener a partir de les 17.30h a l’Auditori Meier del MACBA.

L'entrada és gratuïta i l'aforament és limitat.

Data: 

Dijous 23 gen

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
festival@lamidanoimporta.cat
Organitzador: 
SLOWCUrT, Associació i Cultural Casal de Barri Folch i Torres