Festival 'La vida sin límites' sobre diversitat funcional

cartell de l'esdeveniment
Castelló d'Empúries
Diumenge, 05/05/2019

Tindrà lloc el 5 de maig a diversos espais del Passeig Marítim d’Empuriabrava. Hi haurà tallers, esport i concerts per a tots els públics, amb la voluntat d’apropar la realitat d’aquest col·lectiu i compartir experiències.

'La vida sin límites' és un festival que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre les necessitats i els drets de les persones amb diversitat funcional. Ho fa difonent informació sobre els diferents activitats culturals i esportives a la demarcació de Girona i la Costa Brava.

La programació de 'La vida sin límites' comptarà amb demostracions de ball i de bàsquet amb cadira de rodes, futbol, lluita, escacs, gossos guia, escoles eqüestres... També s'hi faran tallers creatius, un concert musical i informació sobre diferents serveis que tenen al seu abast les persones amb diversitat funcional per ajudar-les a desenvolupar-se de manera independent.

Des de l'organització expliquen que "el festival és totalment gratuït i obert a tothom qui vulgui passar un dia agradable, avançar en l’autoconeixement i aprendre de les persones, que ens serveixin com a font de motivació i superació personal".

Trobaràs més informació sobre 'La vida sin límites' al web de l'esdeveniment i al de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Data: 

Diumenge 05 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
La vida sin límites
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@lavidasinlimites.com