Esdeveniment cultural solidari 'El Nostre Festival'

Dos infants gaudint d'un espectacle de titelles, en representació del programa de 'El Nostre Festival'. Font: Llicència CC Pexels
Barcelona
Diumenge, 22/05/2022

El diumenge 22 de maig se celebra una jornada plena d'activitats culturals amb l'objectiu de recaptar ajudes pels projectes i la tasca de la Fundació Catalunya Cultura.

El Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona acull el diumenge 22 de maig una jornada festiva i benèfica per a tota la família, anomenada 'El Nostre Festival', i acompanyada del lema 'Celebrem la cultura'. Una celebració que presenta una programació plena d'activitats culturals, amb l'objectiu principal de recaptar fons en benefici de la Fundació Catalunya Cultura, per tal que pugui continuar desenvolupant la seva tasca i iniciatives, en el marc de crear enllaços de col·laboració entre el sector privat, la societat civil i la cultura.

L'acte és organitzat per Llet Nostra i s'estendrà al llarg de tota la jornada, des de l'inici amb la xocolatada a les 9.30 h del matí, fins a la seva cloenda, a les 19 h, amb l'espectacle infantil 'Coneix els personatges de la Granja Màgica', de la companyia Artristas. A més d'espectacles teatrals per a públic familiar, com 'Postres de Músic', de la mà de Corderroure, també es podrà gaudir d'un ampli ventall de concerts, de funcions de contacontes i de l'espectacle de mim i titelles 'Trashhhhh!!!', de la companyia Zero en Conducta.

Per a comprar les entrades, només fa falta clicar aquest enllaç. Durant tot el dia hi haurà murals, manualitats i tallers infantils. Pots consultar el programa complet.

Data: 

Diumenge 22 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Llet Nostra
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lletnostra.cat