Finançament col·lectiu per projectes de barri

Logotip de Verkami, una de les plataformes que tindrà representació durant la sessió del 7 de novembre. Font: Verkami
Barcelona.
Dimarts, 07/11/2017

Barcelona Activa organitza una sessió a Sants-Montjuïc per a persones que vulguin aprofundir en maneres de buscar finançament alternatiu.

La cooperativa de vivendes en règim de cessió d’ús La Borda i el projecte cooperatiu La Ciutat Invisible explicaran, el 7 de novembre, per què i com van apostar pel finançament alternatiu. Ho faran durant la taula anomenada "Finançament col·lectiu per projectes de barri" a la seu del districte de Sants-Montjuïc, en el marc de la tercera edició del Programa de finançament alternatiu, impulsat per Barcelona Activa.

A banda dels testimonis de La Borda i La Ciutat Invisible, també hi participaran les entitats finançadores, és a dir, representants de la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop57 i de la plataforma de ‘crowdfunding’ Verkami.

La sessió acabarà amb un torn de preguntes i un espai per a ‘networking’ on les persones assistents podran demanar assistència gratuïta personalitzada per poder analitzada cada projecte o iniciativa.

Cal inscripció prèvia i hi ha 31 places disponibles. L’acte és gratuït s’adreça a persones interessades a aprofundir en maneres de buscar i millorar el finançament alternatiu.

Més informació:

  • Data: 7 de novembre.
  • Hora: De 18h a 20h.
  • Lloc: Seu del districte de Sans-Montjuïc (carrer de la Creu Coberta, 104-106, Barcelona).
  • Organitza: Barcelona Activa.
  • Contacte: 93 485 32 07 o proximitat@barcelonactiva.cat.
Data: 

Dimarts 07 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Barcelona Activa
Correu electrònic de l'organitzador: 
proximitat@barcelonactiva.cat