Finances ètiques: instruments i serveis financers per organitzacions

L’objectiu és donar a conèixer els instruments financers que s’ofereixen a Catalunya partint dels principis de la banca i les finances ètiques. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 25/04/2019

El 25 d’abril, Coòpolis organitza la formació a l’escola Lliure El Sol, Barcelona.

El proper dijous 25 d’abril a les 15.30 h, Coòpolis organitza la sessió ‘Finances ètiques: instruments i serveis financers per organitzacions’.

L’objectiu de la formació és donar a conèixer els instruments financers que s’ofereixen a Catalunya partint dels principis de la banca i les finances ètiques.

També es vol donar a conèixer les vies de finançament per a entitats d’ESS, aprendre a gestionar el finançament i el seu funcionament i treballar casos pràctics.

La formació s’adreça a iniciatives i organitzacions d’Economia Social i Solidària en qualsevol format jurídic de recent creació o que portin més d’un any d’activitat.

El curs abordarà temes com el tipus de finançament ètic: propis i aliens, els orígens de la banca ètica i les finances ètiques i solidàries a Catalunya.

També es tractarà el sistema bancari, els principis de les finances ètiques, les entitats de finances ètiques i els productes financers.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 25 abr

Hora: 

15:30

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop