Fira alTERna't

Fira alTERna't 2019
Manlleu
Diumenge, 27/09/2020

Vine a conèixer iniciatives d’economia social i solidària d’Osona.

El 27 de setembre tindrà lloc la quarta edició de la Fira alTERna’t a l'Embarcador del Ter, a Manlleu, organitzada per la Xarxa alTERna’t amb l’objectiu de donar a conèixer diferents iniciatives d’economia social i solidària d’Osona.

La jornada començarà a les 10 h i els seus visitants podran conèixer diferents iniciatives del territori, distribuïdes en paradetes que estaran muntades fins les 17 h. Però això no és tot: també es podran dur a terme tota mena d’activitats familiars. Jocs de katakrak, contacontes, tallers per aprofitar roba de segona mà o per aprendre a fer paper reciclat són algunes de les opcions d’un variat ventall d’alternatives per gaudir en familília.

D’altra banda, també s’han organitzat tres taules rodones amb experts, una de mobilitat (11 h), una altra de consum responsable (12 h) i, finalment, una trobada per parlar d’energia (13 h). Així mateix, hi haurà visites guiades a l’exposició ‘La mar de plàstics’, al Museu del Ter.

Finalment, aquells que vulguin passar tot el dia a la fira podran gaudir també d’un vermut organitzat a les 14 h, que comptarà amb el monologuista Godai Garcia, i d’un concert a les 16 h amb Les Granades.

Data: 

Diumenge 27 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Xarxa alTERna’t (Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu)
Correu electrònic de l'organitzador: 
ess@manlleu.cat