Fira de la Discapacitat Intel·lectual

Entitats que atenen i acompanyen persones amb discapacitat intel·lectual mostren els seus productes a la Fira de la Discapacitat Intel·lectual. Font: Dincat
Barcelona
Dilluns, 29/11/2021 fins Divendres, 03/12/2021

Aquesta setmana, fins divendres, l’Espai Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) acull una mostra dels productes que es fan en centres especials de treball.

Coincidint amb la setmana que se celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat -serà el divendres 3 de desembre-, diferents entitats que atenen i acompanyen persones amb discapacitat intel·lectual mostraran la seva feina i vendran els seus productes en un esdeveniment que s’ha anomenat Fira de la Discapacitat Intel·lectual. La Fira s’inaugura el 29 de novembre i es podrà visitar fins al 3 de desembre a l’Espai Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a Barcelona.

Això és al vestíbul de l’estació Provença dels Ferrocarrils. L’accés és lliure i és abans de passar les barreres per accedir a les andanes dels ferrocarrils.

L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de Dincat, representant del sector de la discapacitat intel·lectual a Catalunya, i hi participen entitats com ALPI, Centre Condal, Fundació Portolà, Nexe Fundació, Femarec, Associació Esclat, La Fundació Rubricatus, Som – Fundació i el Centre Ocupacional Bogatell. També hi col·labora el Consell de Participació de Famílies de Dincat.

D’altra banda, Dincat convoca el 3 de desembre a les dotze del migdia a una mobilització a la Plaça Sant Jaume, a Barcelona, amb el lema #STOPLListesEspera.

Tota la informació sobre la Fira de la Discapacitat Intel·lectual, al web de Dincat.

Data: 

Dilluns 29 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Dincat
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@dincat.cat