Fira de l'Autoconsum Elèctric

Fira de l'Autoconsum Elèctric / Foto: Ajuntament de Vic
Vic
Dijous, 19/10/2017 fins Dissabte, 21/10/2017

La Fira va néixer amb el propòsit de promocionar tot tipus d'instal·lacions que permetin reduir les emissions de gasos contaminants per tal se ser autosuficients energèticament.

Vol ser un espai de trobada per a participants, visitants i professionals que tenen inquietud i interès en promoure l'aprofitament d'energies renovables com ara estudiants, persones interessades en l'autoconsum energètic, usuaris, l'Administració, professionals en el sector, etc.

Aquesta fira, que té accés gratuït, té l'objectiu de promocionar l'autoconsum d'electricitat, tant a gran escala com a nivell particular, mitjançant plaques solars fotovoltaiques o altres solucions energèticament autosuficients. questa fira pretén reunir a participants, visitants i professionals de l'autoconsum elèctric i més concretament de l'energia fotovoltaica.

Aixímateix, en l'espai firal, Fira de l'Autoconsum Elèctric conviurà amb la 2a edició del Congrés-Fira Fusta constructriva, que té la finalitat de promoure la fusta com a recurs constructiu.

Data: 

Dijous 19 oct

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
fires@vic.cat
Organitzador: 
Ajuntament de Vic (Organisme Autònom de Fires i Mercats)