Fira del Bosc – Canyamars Medieval 2018

Cartell de la Fira del Bosc 2018
Dosrius
Dissabte, 13/10/2018 fins Diumenge, 14/10/2018

Canyamars recupera la cultura popular medival el cap de setmana del 13 i el 14 d'octubre a l'entorn privilegiat dels seus boscos.

El cap de setmana del 13 i el 14 d’octubre, el poble de Canyamars, dins el terme municipal de Dosrius, retorna al seu passat medieval amb un fira medieval que s’ha anat consolidant al mapa cultural del país durant els darrers anys.

La Fira del Bosc 2018 té com a característica principal l’entorn natural privilegiat: Canyamars. Allà, carrers i carrerons, racons places i placetes s’engalanen, com cada any, amb l’esperit medieval, envoltades de boscos i natura en estat pur.

Tot plegat, una postal única i un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval. En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat per a l’ocasió.

L’activitat començarà dissabte 13 d’octubre, a les 10:30 h, i a partir d’aquí i durant dos dies, seguiran propostes per a tots els públics, que inclouen tota la cultura popular que haguéssim pogut trobar en aquella època: música, cavalls i trapezistes, bruixes i fades, espases, demostracions d’oficis medievals, jocs infantils, itineraris pel carrer, mercat d’artesans, tavernes, gastronomia i espectacles diversos.

Data: 

Dissabte 13 oct

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Ajuntament de Dosrius
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@dosrius.cat