Firafest 2018

Firafest 2018
Barcelona
Divendres, 06/07/2018

El proper divendres 6 de juliol, de 17h a 20h, la Fundació Joia celebra la seva festa d'estiu, el Firafest, als Jardins de La Sedeta. Hi haurà activitats lúdiques i creatives per a tothom!

Podreu gaudir de diverses activitats lúdiques i creatives, d'un berenar gratuït, entrar en el sorteig d'una panera, participar en una dansa col·lectiva i passar-vos-ho molt bé amb el concert final del grup 'Los Amigos de Charlie'!

Tots els serveis de la Fundació Joia, comptant amb professionals i usuaris/es, participen organitzant el Firafest, on tothom que es vulgui apropar podrà participar en les diverses activitats proposades.


L’acte està obert a tothom i les persones que hi participin entraran en el sorteig d’una panera i podran rebre un berenar gratuït. El berenar i la panera estan cedits per cinc empreses patrocinadores: Pepsico, Calidad Pascual, Bonpreu, Bicentury i La Tavella. Com a cloenda d’activitats es realitzarà una dansa col·lectiva i com a cloenda final del Firafest hi haurà un concert a càrrec del grup 'Los Amigos de Charlie'.


Les activitats s’organitzen en diversos espais segons la seva temàtica. Aquestes són les activitats de les que podràs gaudir:


Espai de Jocs:

  • Relleus i bitlles: competeix en curses de relleus o en un joc de bitlles.
  • Tres en ratlla i Terbolí (Twister): adaptem els jocs de taula clàssics a un format més festiu i gran.


Espai Creatiu:

  • Photocall: fes-te fotos amb les amistats, amb la família... I comparteix-les amb tothom!
  • Teatre: et proposem tècniques d'improvisació per passar una bona estona en companyia.


Espai Exposició:

  • Concurs de fotografia: vota la teva fotografia preferida dels àmbits social i creatiu.
  • M'estiGmes?: et descobrim un recull de notícies on podràs veure l'estigma que existeix al voltant de la salut mental. Ens ajudes a trencar-lo?

Espai Punt d'Informació i Berenar:
Aquí t'informarem de les activitats que hi haurà durant la tarda, t'explicarem què és la Fundació Joia, i podràs recollir el teu tiquet per recollir el berenar de manera gratuïta a partir de les 19h. Com cada any, diverses empreses responsables i compromeses han fet donacions de diversos productes per confeccionar el berenar. Enguany donem les gràcies a Bicentury, Pepsico, Calidad Pascual i Bonpreu. Guarda't el tiquet del berenar, perquè conté un número per participar al sorteig d'una panera que cedeix La Tavella.

Per acabar la festa, apunta't a la Dansa Col·lectiva i gaudeix d'un concert musical a càrrec del grup 'Los Amigos de Charlie'.

Data: 

Divendres 06 jul

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@fundaciojoia.org
Organitzador: 
Fundació Joia