Folk per la llibertat

Joana Gomila (font: https://joanagomila.com)
Barcelona
Divendres, 24/11/2017

El proper divendres 24 de novembre el Centre Artesà Tradicionàrius organitza un concert solidari amb la participació de més de 40 músics dels Països Catalans.

El Centre Artesà Tradicionàrius organitza el concert solidari #Folkperlallibertat, el 24 de novembre al C.A.T.

Hi actuaran una quarantena d'artistes: Joana Gomila i Arnau Obiols, Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil, Francesc Ribera “Titot”, Quico el Célio i el Noi, Carol Duran, Joan Garriga, Carles Belda, Pau Riba, Jordi Fàbregas, Ton Rulló i Miquel Estrada, Jaume Arnella, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, Jordi Batiste; Toni Xuclà i Sara Terraza, Alfons Rojo, Pere Olivé, Manu Sabaté, Eduard Casals, Pau Beníte, Francesc Marimon, Clara Ayats i Marcel Marimon, Ramon Manent, Alba Tomàs, Anaís Falcó i Christian Simelio, Ivó Jordà i Marçal Ramon, Jaume Ayats, Esther Garcia i Iris Gayete, Marc del Pino i Siscu Cardona, Dani Àlvarez, Alba Logan i Enric Punsola. L'acte comptarà amb la formació musical de suport liderada per Marcel Casellas i serà resentat per Pau Benavent.

Amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, el concert vol ser, des de la vessant artísitica, una mostra d'indignació davant l'acció repressiva de l'Estat espanyol al voltant de l'empresonament de vuit membres del govern català, dels presidents de les entitats ANC i Òmnium Cultural i l’estada obligada del President de la Generalitat i els altres quatre consellers del govern a Brussel·les.

Segons l'organització, aquesta situació "com a mínim, cal qualificar-la d’anomalia democràtica; davant la pèrdua de, fins i tot, l’autonomia limitada de les institucions pròpies". També fa referència a "la situació vulnerable de Lluís Puig que, a banda de conseller de Cultura, és un dels nostres, els i les músics que hem triat la interpretació, recreació i creació a partir de la música tradicional".

L’accés al concert és lliure (taquilla inversa) i la recaptació es sumarà a la caixa de solidaritat promoguda per les institucions ANC i Òmnium Cultural. L’acte començarà a les 21.00 h.

Data: 

Divendres 24 nov

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Centre Artesà Tradicionàrius
Correu electrònic de l'organitzador: 
tramcat@tradicionarius.cat