Formació: Certificat digital. Què és? Com l’obtenim?

L’objectiu és informar les entitats sobre com obtenir el certificat de representació de persona jurídica i conèixer les obligacions que estan relacionades. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dilluns, 13/01/2020 fins Dimecres, 29/01/2020

Entre el 13 i el 29 de gener, l’Ajuntament del Prat ofereix el curs en diverses dates al Centre de Promoció Econòmica.

Entre el proper dilluns 13 i el dimecres 29 de gener de 18.00 h a 20.00 h, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació ‘Certificat digital. Què és? Com l’obtenim?’.

L’objectiu de la sessió és informar les entitats sobre com obtenir el certificat de representació de persona jurídica i conèixer les obligacions que estan relacionades, així com els principals usos del certificat a les entitats.

La jornada abordarà preguntes com ‘Què és un certificat digital i per a què serveix?’, ‘Per què hem de tenir un certificat digital?’ i ‘Com obtenir el certificat digital?’. També es tractaran aspectes com el tràmits amb l’Agència Tributària, tràmits amb la Seguretat Social, la facturació electrònica i els tràmits amb el registre d’associacions.

La formació serà impartida per Suport Associatiu i anirà dirigida a persones responsables o membres d’associacions.

La metodologia serà teòrica, però sobretot pràctica amb l’ús d’ordinadors per a seguir pas a pas les indicacions per obtenir el certificat digital.

El curs és gratuït i per assistir, cal formalitzar la inscripció presencialment a Cases d'en Puig, per correu electrònic a entitats@elprat.cat o per telèfon al 93 379 00 50.

Data: 

Dilluns 13 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Ajuntament del Prat de Llobregat
Correu electrònic de l'organitzador: 
entitats@elprat.cat