Formació: Com construir una cooperativa

L’objectiu és introduir a les persones que estan pensant en muntar una cooperativa, en els aspectes més tècnics del procés. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 16/09/2019 fins Dijous, 19/09/2019

El 16, 17 i 19 de setembre, Coòpolis organitza el taller al Grup ECOS, Barcelona.

Els propers dilluns 16, dimarts 17 i dijous 19 de setembre a les 16.00 h, Coòpolis organitza la sessió ‘Com construir una cooperativa’.

L’objectiu dels tallers és introduir a les persones que estan pensant en muntar una cooperativa en els aspectes més tècnics del procés.

La primera sessió abordarà la redacció dels estatuts, explicant detalladament en què consisteix la forma societària cooperativa i treballant els diferents aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora d’elaborar els Estatuts Socials de la cooperativa.

La segona sessió es centra en el pla de viabilitat. Es tindrà en compte els aspectes econòmics per engegar una cooperativa de treball associat, com l’estructura d’ingressos i despeses i el compte de resultats abreujats.

Al tercer taller es parlarà del pla de sostenibilitat d’equips. Es treballaran aspectes relacionals i les dinàmiques de sostenibilitat humanes del projecte des d’una perspectiva de l’economia feminista.

Per assistir a les sessions, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 16 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop