Formació: ‘Com elaborar el pressupost a la fundació’

Al taller es tractaran temes com el compte de resultats, el balanç de situació i el pla de tresoreria. Font: Unsplash
Barcelona
Dijous, 29/11/2018

La Coordinadora Catalana de Fundacions imparteix aquest taller per ajudar a gestionar les fundacions i informar sobre la suficiència dels ingressos per finançar les despeses i garantir la continuïtat dels projectes.

El proper dijous 29 de novembre a les 9.30 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) impartirà el taller: ‘Com elaborar el pressupost a la fundació’, amb l’objectiu de conèixer els elements fonamentals que ha de contenir el pressupost de la fundació i saber quins són els criteris d’estimació dels ingressos i les despeses.

Adreçat a direccions, gerències i professionals de l’àrea econòmica i d’administració de les fundacions, el programa es centra en temes com la font d’ingressos i estimació de costos o l’anàlisi de les desviacions.

El taller està impartit per Pere Tarrés, Economista i Màster en direccions de Fundacions i Associacions, membre col·laborador del Bufet Bergós.

El preu de la inscripció són 90€ per fundacions associades a la CCF i 180€ per fundacions no sòcies. Pots inscriure’t emplenant el formulari i fent el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat