Formació: Com introduir la perspectiva de gènere a la nostra entitat?

L’objectiu és impulsar la transversalització de la perspectiva de gènere, també en clau LGBTI, entre el teixit associatiu. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dimarts, 11/02/2020 fins Dimarts, 18/02/2020

L’11 i el 18 de febrer, l’Ajuntament del Prat organitza el curs a Cases d’en Puig.

Els propers dimarts 11 de febrer i 18 de febrer a les 18.00 h, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació Com introduir la perspectiva de gènere a la nostra entitat?’.

L’objectiu és impulsar la transversalització de la perspectiva de gènere, també en clau LGBTI, entre el teixit associatiu. A partir d’aquí, s’introduiran alguns conceptes clau en relació amb les desigualtats de gènere i les discriminacions per LGBTI fòbia i es donaran eines al teixit associatiu perquè incloguin la perspectiva de gènere en la missió, organització i activitats de l’entitat.

La sessió abordarà conceptes clau per entendre el sistema sexe-gènere i situacions de desigualtat, discriminació i violències cap a les dones i les persones LGBTI, amb els principals impactes i conseqüències d’aquestes situacions.

També es donaran estratègies i línies per incorporar la perspectiva de gènere en la comunicació i elaborar un llenguatge inclusiu, aconseguir una paritat en el sí de les entitats, fer un diagnosi i formular els objectius amb perspectiva de gènere i avançar cap a una programació d’activitats més inclusiva.

El curs anirà a càrrec de Spora, consultoria social, i anirà destinat a responsables i membres d’associacions.

El curs és gratuït i per assistir, cal formalitzar la inscripció presencialment a Cases d'en Puig, per correu electrònic a entitats@elprat.cat o per telèfon al 93 379 00 50.

Data: 

Dimarts 11 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
entitats@elprat.cat