Formació: Compra i contractació pública responsable

L’objectiu és proporcionar eines pràctiques per a la consideració d’aspectes ambientals socials i de bon govern en la contractació publica. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 12/07/2019

El 12 de juliol, Coòpolis organitza la sessió a l’Escola Lliure el Sol.

El proper divendres 12 de juliol a les 11.00 h, Coòpolis organitza la formació ‘Compra i contractació pública responsable’.

L’objectiu de la sessió és proporcionar eines pràctiques per a la consideració d’aspectes ambientals socials i de bon govern (ASG) en la contractació publica i contextualitzar les possibilitats que ofereix el marc legal vigent a l’hora d’incorporar consideracions ASG a la contractació.

També es pretén acompanyar a les persones tècniques responsables de la preparació i seguiment de licitacions, d’acord amb experiències reals específiques i donar a conèixer casos reals de bones pràctiques en contractació pública responsable.

La sessió s’estructura en dos blocs. En el primer es presentaran els continguts teòrico-pràctics, com les possibilitats legals d’introducció d’aspectes ASG, casos reals de bones pràctiques i metodologia d’anàlisi d’impactes associats a l’exercici de compra.

El segon bloc es centrarà en l’aplicació pràctica dels continguts, analitzant contractes reals escollits per les administracions assistents, aplicant la metodologia i els coneixements adquirits.

La formació estarà impartida per Amanda Ortega i Itziar Müller i es treballarà en grup d’acord amb el sector o família de compra, de manera que persones de diferents administracions o entitats puguin compartir coneixements, experiències i resoldre dubtes alhora que estableixin relacions.

Per assistir al taller, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Divendres 12 jul

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Coòpolis
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop