Formació: 'Comunicació i assertivitat en el voluntariat'

Aquest curs aprofundeix en la comunicació assertiva i en les tècniques i recursos per a poder-la desenvolupar en el marc de l’acció voluntària. Font: FCVS
Barcelona
Dimarts, 27/02/2024 fins Dijous, 29/02/2024

Saber comunicar-se i fer-ho de manera assertiva és una de les capacitats fonamentals per poder desenvolupar la tasca del voluntariat. Aquest l'objectiu de la formació que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

El curs 'Comunicació i assertivitat en el voluntariat' aprofundeix en la comunicació assertiva i en les tècniques i recursos per a poder-la desenvolupar en el marc de l’acció voluntària. Està pensat sobretot per a responsables de voluntariat, persones que ja desenvolupen la seva acció voluntària en el marc d’una entitat social i especialment a aquelles persones que fan atenció directa.

Es tracta d'una formació organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i és presencial: es farà a la seu de la FCVS, Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona. Els dies seran el 27 i 29 de febrer i l'horari de 16 a 20 h.
Cal fer la inscripció.

Data: 

Dimarts 27 febr

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat