Formació: Construïm la imatge corporativa de l’entitat!

Imatge del cartell del Cicle "Construïm la imatge corporativa de l’entitat"
Barcelona
Dimarts, 22/05/2018 fins Dimarts, 29/05/2018

Cicle de dues sessions per introduir-nos en la comunicació gràfica i treballar el manual d’estil de l'entitat.

A la xarxa, com ja sabem, diàriament es mou un gran volum d’informació i hem de treballar per reforçar els missatges que emetem des de l’entitat perquè no passin desapercebuts entre el nostre públic. I una de les maneres per fer-ho és dissenyant la identitat corporativa de l’organització, ajudant així a crear, unificar i desenvolupar la comunicació des d’una dimensió interna i externa.

Per aquest motiu, us oferim la formació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”: un cicle de dues sessions on coneixerem els elements gràfics principals i on començarem a dibuixar les bases per a desenvolupar el manual d’estil de la nostra associació.

Recomanem que vingueu més d’una persona representant de l’entitat perquè pugueu treballar plegades les dinàmiques pràctiques i els següents conceptes:

Dimarts 22 de maig, de 18.30 a 20.30h: La imatge corporativa, coneguem els elements gràfics!

Quina és la diferència entre la identitat corporativa i la imatge corporativa? Aprenem-ho i comencem a dissenyar o a millorar el nom de l’associació, el logo, la tipografia, l’ús dels colors i l’ús de les imatges.

Dimarts 29 de maig, de 18.30 a 20.30h: La construcció del manual corporatiu de l’entitat

Com recollim la informació relativa a la imatge corporativa de l’associació? Detallem les normes de disseny o d’escriptura que apareixeran al manual d’estil gràfic, digital, de redacció o d’estil d’ús!

Ambdues sessions tindran lloc al Punt 7 – Punt InfoJOVE Horta-Guinardó (c/Horta, 71). Les places, com sempre, són gratuïtes i limitades, per això cal inscriure’s prèviament a través del Formulari d’inscripció al Cicle de comunicació “Construïm la imatge corporativa de l’entitat”.

Data: 

Dimarts 22 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat