Formació de formadores 'Educació i Comunicació per a la Justícia Global'

Cartell del cicle formatiu de lafede.cat, formació de formadores 'Educació i Comunicació per a la Justícia Global'.
Dimecres, 26/06/2024 fins Dijous, 04/07/2024
(En línia)

El cicle formatiu, que té una durada completa de 18 hores, consta d'un mòdul introductori i dos itineraris, 'Educació per a la Justícia Global' i 'Comunicació transformadora'.

Nou cicle formatiu 'Educació i Comunicació per a la Justícia Global' organitzat per Lafede.cat que té la finalitat d'incorporar persones de les entitats vinculades a l’educació i la comunicació transformadora a la borsa de formadores per a la Justícia global. El cicle es desenvoluparà del 26 de juny al 4 de juliol. Per assistir-hi, cal formalitzar la inscripció a la formació a través del formulari que lafede.cat posa a disposició al seu web.

La formació està distribuïda en tres mòduls, amb una part comuna i dos itineraris: 'Educació per a la Justícia Global', de l'1 al 4 de juliol, i 'Comunicació transformadora', del 27 de juny al 3 de juliol. Així, les persones interessades en el cicle podran cursar un o dos itineraris, segons interessos i disponibilitat. La primera part introductòria anirà càrrec de Judith Muñoz, doctora en sociologia i professora a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, sobre el marc de la Justícia global, i la segona part la impartirà Clara Giberga, d'Obliqües, que oferirà eines i recursos per a la facilitació de grups.

Les formacions serviran perquè les persones inscrites facin tallers a entitats del territori que volen transformar les seves narratives i projectes. Les persones que hagin participat en la formació i que vulguin incorporar-se a la borsa de formadores, comptaran amb un suport de mentoratge durant el període que estiguin realitzant formacions i assessorament a les entitats del territori.

Data: 

Dimecres 26 juny

Hora: 

15:00

Organitzador: 
lafede.cat
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@lafede.cat