Formació: ‘De maldecap a oportunitat’

Els objectius del taller són clarificar aspectes clau de la transparència i la rendició de comptes i ser capaç d’elaborar la memòria de l’entitat. Font: L'Observatori.
Barcelona
Dijous, 13/12/2018

El 13 de desembre, l’Observatori i la Fundació Pere Tarrés impartiran aquesta jornada per elaborar les memòries de les entitats.

El proper dijous 13 de desembre a les 9 h, l’Observatori i la Fundació Pere Tarrés organitzen el curs ‘De maldecap a oportunitat’.

Dirigit a persones responsables d’elaborar memòries i responsables de projectes d’associacions i fundacions, els objectius del taller són clarificar aspectes clau de la transparència i la rendició de comptes, ser capaç d’elaborar la memòria de l’entitat i reflexionar sobre què vol dir ser transparent per a una entitat.

La jornada també vol donar a conèixer quina informació hi hem de posar, com estructurar el contingut i les pautes comunicatives necessàries per fer arribar la feina feta.

Els professional que impartiran la jornada seran Joaquim Sabater, llicenciat en ciències de l’educació i diplomat en direcció d’empreses per ESADE i Irene Borràs, màster en polítiques públiques i socials per l' Idec - UPF.

El cost de la matrícula són 60€ i per assistir cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 13 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
L'Observatori
Correu electrònic de l'organitzador: 
observatori@observatoritercersector.org