Formació: ‘El qui, què i com de la captació de fons privats’

Es vol ensenyar com desenvolupar un pla de captació i entendre com treballar per incrementar els recursos de l’entitat. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 21/02/2019

El 21 de febrer, l’Observatori realitza aquest curs al Centre Cívic Urgell, Barcelona.

El proper dijous 21 de febrer a les 9.30 h, l’Observatori del Tercer Sector organitza la formació ‘El qui, què i com de la captació de fons privats’.

L’objectiu del taller és entendre les especificitats de la captació de fons privats, conèixer diferents opcions de captació i focalitzar-se en les fonts més adients per a l’organització.

També es vol ensenyar com desenvolupar un pla de captació i entendre com treballar per incrementar els recursos de l’entitat.

Dintre dels continguts de la sessió, s’explicarà des de què és i què no és la captació de fons privats, fins les fonts de finançament existents, el pla de captació de fons i l’avaluació de resultats.

La sessió va destinada a persones en càrrecs de direcció i gerència de les entitats, responsables de serveis i programes i responsables de captació de fons de l’organització.

La formació anirà a càrrec d’Irene Borràs, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Polítiques Públiques i Socials per la Idec-UPF i més de 15 anys d’experiència en formació com a professora col·laboradora de la Fundació Pere Tarrés, Universitat Ramón Llull i Serveis Associatius Torre Jussana.

El preu del curs és de 90€ i per assistir, cal emplenar el formulari d'inscripció.

Data: 

Dijous 21 febr

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
observatori@observatoritercersector.org
Organitzador: 
L'Observatori