Formació: 'El treball social i la nova llei de suport a la capacitat'

La formació és organitzada pel Col·legi Oficial de Treballadors Socials de Catalunya (TSCAT). Font: Canva.
Dilluns, 18/09/2023 fins Dimarts, 24/10/2023
(En línia)

El curs aborda la nova llei de suport a la capacitat i ofereix els punts clau per conèixer-la en profunditat.

El Col·legi Oficial del Treball Social del Treball Social de Catalunya (TSCAT) ofereix una formació en línia que tracta la nova llei de suport a la capacitat. El curs es dirigeix tant a professionals com a persones interessades en els àmbits del treball social i la diversitat funcional, i la docència és a càrrec de les treballadores socials Aurora Amador i Eva Giralt.

Les sessions se celebraran els dies 18 i 25 de setembre i el 3,10, 17 i 24 d'octubre. L'horari de les dues primeres formacions serà de 16 a 20 h i el de les quatre darreres de 16 a 19 h. El contingut s'ofereix en dos mòduls de treball, on es tractaran els següents punts:

  • Els models de suport per a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seva capacitat jurídica.
  • El peritatge social, preceptiu en els processos de suports a les persones amb discapacitat per a l’exercici de la seva capacitat jurídica.

Cal inscripció prèvia a través de la pàgina web oficial del TSCAT. El preu és de 160 euros per a persones precol·legiades i col·legiades, 128 euros per a persones que es troben en situació d'atur i 240 euros per a persones no col·legiades.

Data: 

Dilluns 18 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT)
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@tscat.cat