Formació en “Guiatge en Boscos Terapèutics”

 Font:
Caldes de Malavella
Divendres, 27/10/2017 fins Dilluns, 11/12/2017

Un curs sobre els coneixements bàsics per entendre la relació entre l’ésser humà i els boscos, i els beneficis que aporten per a la nostra salut. Amb la metodologia, les eines i els recursos per realitzar un bany de bosc Sèlvans.

L’associació Sèlvans proposa un curs d’especialització universitària "Formació en Guiatge en Boscos Terapèutics. Certificació en Guia de Bosc Terapèutic Sèlvans", que capacita els alumnes en una metodologia concreta basada en el model japonès de banys de bosc (Shinrin-yoku) i altres models anglosaxons existents, així com en l’experiència complementària d’experts en el territori.

Aquest curs, dividit en dues assignatures, mostra tant els beneficis i les característiques dels boscos madurs singulars i la seva influència en la nostra salut, com les eines interpretatives i de guiatge per conduir un grup segons la metodologia del bany de bosc. Aquesta metodologia s'aplica en itineraris forestals amb funcionalitat terapèutica.
La formació inclou una part teòrica i també una part pràctica i vivencial, i permet obtenir la Certificació en Guia de Bosc Terapèutic Sèlvans.

El curs s’iniciarà el 27 d’octubre al Parc Científic i Tecnològic de la UdG i es realitzarà fins a l’11 de desembre, a l’Hotel Balneari Vichy Catalán (Caldes de Malavella).

Per a més informació, cliqueu aquí.

Data: 

Divendres 27 oct

Hora: 

15:49

Organitzador: 
Fundació UdG: Formació i Innovació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.fundacioif@udg.edu