Formació en línia: ‘Promovem els ODS, defensem les defensores’

Formació en línia: ‘Promovem els ODS, defensem les Defensores’.
Dilluns, 23/11/2020 fins Dilluns, 31/05/2021
(En línia)

Un curs per conèixer bé els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com el paper de les Persones Defensores dels Drets Humans (PDDH).

L’Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace inauguren la seva escola permanent de formació online amb el curs ‘Promovem els ODS, defensem les defensores: L’Agenda 2030 i les Persones Defensores dels Drets Humans’. La formació començarà el proper 23 de novembre i finalitzará el 31 de maig de 2021.

El curs està enfocat a explicar amb precisió què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), abordant-los des de la mirada dels drets humans i la perspectiva de gènere. També incideix en el paper estratègic de les Persones Defensores dels Drets Humans (PDDH) per a la seva promoció i compliment. Així mateix, se centra en l’aportació de la cooperació internacional i la protecció internacional de les PDDH a l’avanç de la implementació de l’Agenda 2030 i la consecució dels ODS i les seves metes.

La formació compta amb 6 mòduls de 15 hores de durada cadascun (en total són 90 hores) que s’impartiran en castellà, tot i que també hi haurà documentació i enllaços en anglès, francès i català. Totes les persones que completin el curs rebran un certificat d’assistència.

El preu general del curs és de 75 euros. Hi ha un preu reduït de 40 euros per a estudiants, persones en situació d’atur i famílies monoparentals. D’altra banda, per realitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a defensores@acpau.org. Les places són limitades. Més informació en aquest enllaç.

Data: 

Dilluns 23 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
defensores@acpau.org
Correu electrònic de l'organitzador: 
Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace