Formació en perspectiva de gènere per a entitats juvenils

Formació en perspectiva de gènere per a entitats juvenils
Barcelona
Dimarts, 05/02/2019 fins Dimarts, 26/02/2019

Des del CJB s’organitza una nova formació per promoure entre les entitats i associacions una visió estratègica en perspectiva de gènere.

La 10a edició de la formació en perspectiva de gènere per a entitats juvenils del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) arriba sota el títol ‘Com incorporem el feminisme a la nostra entitat? Eines analítiques i aplicades per a associacions juvenils’. Es tracta d’un curs dinamitzat per l’Associació Candela i que tindrà lloc els dimarts de febrer de 18.00 a 21.00 hores a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190).

Amb aquesta formació, des del CJB es vol promoure entre les entitats i associacions de la capital catalana una visió estratègica en perspectiva de gènere, així com donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere. La inscripció és totalment gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor de mínim dues persones que es comprometi a liderar el projecte en qüestió. Per tal de poder formar part de les sessions, és necessari omplir el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 05 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
CJB
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat