Formació en Scratch i Makey Makey

Formació en Scratch i Makey Makey
Barcelona
Dissabte, 04/02/2017

Mitjançant aquesta formació podreu aprendre a combinar circuits electrònics amb música. Els i les alumnes descobriran quins materials transmeten energia i experimentaran l'electricitat en equip.

L'Associació de mestres Rosa Sensat ha organitzat per el proper dissabte 4 de febrer, de les 10.00h del matí fins les 14.00h, una formació per ensenyar música amb circuits electrònics. En aquesta formació, els i les alumnes coneixeran el funcionament d'eines d'aprenentatge senzilles com les plaques Makey Makey i les combinaran amb eines de programació com Scratch. Mitjançant aquestes combinacions s'aconseguiran diferents efectes de so, per formar una petita orquestra tecnològica.

Makey Makey són unes plaques electròniques que serveixen per controlar diferents accions electròniques. Scratch és un programa per aprendre a programar. Mitjançant Scratch es poden realitzar petits programes i fins i tot, interactuar amb les targetes Makey Makey.

La formadora d'aquest curs és la Sandra Huerto Machín. La Sandra és llicenciada en matemàtiques i té un màster en direcció d'empreses. És gestora d'equips i formadora de professors en competències emprenedores, tècniques de creativitat, tecnologia i robòtica educativa.

Aquesta formació es farà a la delegació de Rosa Sensat de l'Avinguda Drassanes, 3 de Barcelona. Per inscriure's cal omplir el següent formulari.

Data: 

Dissabte 04 febr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació de mestres Rosa Sensat
Correu electrònic de l'organitzador: 
http://www2.rosasensat.org/pagina/contacte