Formació en violència de genere, privacitat i seguretat digital.

Formació en violència de genere, privacitat i seguretat digital. Imatge de Didier Castanyeda.
Dissabte, 16/12/2017 fins Diumenge, 17/12/2017
(En línia)

L’objectiu de la formació és pensar estratègies individuals i col·lectives d’autodefensa digital. La formació és per a activistes feministes i LGTBIQ.

Donestech ha organitzat pels dies 16 i 17 de desembre, a Barcelona, una formació en violències de genere, privacitat i seguretat digital des d’una perspectiva crítica i feminista. Aquesta formació està pensada per a dones políticament actives, defensores de drets humans, feministes i activistes del moviment LGTBIQ. L’objectiu principal és desenvolupar estratègies individuals i col·lectives de autodefensa i cura digital. Per arribar a aquest objectiu es treballaran àmbits relacionats amb la privacitat i protecció digital, per a desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques, plaenteres i segures amb les tecnologies.

La formació es farà a Barcelona i té una capacitat de 30 participants i 4 facilitadores. Aquesta formació es farà en català i castellà. És totalment gratuïta per a les participants seleccionades. Durant la formació es donarà esmorzar i dinar, a càrrec de la organització. L’organització també pot cobrir les despeses de viatge i allotjament, per persones que viuen fora de Barcelona.

Per a apuntar-se a la formació, cal inscriure’s en aquest formulari. Tota la comunicació d’aquest formulari s’enviarà de forma xifrada.

Data: 

Dissabte 16 des

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Dones TECH
Correu electrònic de l'organitzador: 
https://donestech.net/contact