Formació 'Finançament públic: quins passos cal seguir per optar a subvencions?'

La formació s'emmarca dins del programa de tardor de Torre Jussana.
Dimecres, 29/11/2023
(En línia)

Torre Jussana organitza una formació en línia, el 29 de novembre, de 10 a 13 h, per conèixer el cicle de les subvencions i tots els aspectes a tenir en compte per presentar-s'hi.

El programa de formacions de Torre Jussana per aquesta tardor inclou la formació en línia, 'Finançament públic: quins passos cal seguir per optar a subvencions?'. A càrrec de la pedagoga social, Sandra Torras, col·laboradora de CAF gestió, la formació, que tractarà aspectes al voltant de les subvencions, és dirigida a membres de les juntes directives i persones responsables de la tresoreria. Torras també és especialitzada en disseny de projectes amb enfocament de Marc Lògic, gestió de subvencions i formació d’equips tècnics.

La formació oferirà informació al voltant de les subvencions i permetrà a les persones assistents conèixer el funcionament general del finançament públic, com presentar-s'hi i gestionar subvencions de forma efectiva. Així, la formació abordarà les eines de recerca de subvencions públiques, el cicle de subvencions, els aspectes clau sobre aquest i es farà un repàs als errors més freqüents en la cerca, presentació, reformulació, seguiment i justificació de les convocatòries adreçades a associacions, entre altres aspectes.

A banda de conceptes més teòrics, també es durà a terme un cas pràctic al voltant de la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

Per assistir a aquesta formació del 29 de novembre, de 10 a 13 h, caldrà inscriure's, omplint el formulari, abans del 26 de novembre. La formació és gratuïta per a les associacions.

Data: 

Dimecres 29 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat