Formació 'La memòria de l'entitat: consells pràctics per la seva millora!'

La formació s'emmarca dins del programa d'hivern de Torre Jussana.
Barcelona
Dijous, 29/02/2024

La càpsula oferirà consells per realitzar una bona memòria i eines i recursos per a la recollida d’informació prèvia a la seva redacció.

Torre Jussana impulsa 'La memòria de l'entitat: consells pràctics per la seva millora!', una nova formació emmarcada dins del programa de formacions d'hivern 2024. La càpsula, que es durà a terme el 29 de febrer, de 17.30 a 20.30 h a l'Espai Arcadi Oliveres de Barcelona, seu de LaFede.cat, té com a objectiu oferir les claus sobre la preparació, l'estructuració i la redacció de la memòria anual, i com fer-la més atractiva.

La memòria anual és una eina que permet mostrar i visibilitzar la tasca que fan les entitats sense afany de lucre i quina repercussió té. A més, permet avançar cap a la cultura de la transparència i la rendició de comptes, generar confiança en l’entorn, ampliar la base social, guanyar legitimitat i explorar noves vies per a la captació de fons. La formació oferirà consells per realitzar una bona memòria i eines i recursos per la recollida d’informació prèvia a la seva redacció.

Laura Rubio, comunicadora i tècnica de la comunicació interna i acompanyament d’entitats a Lafede.cat, serà l'encarregada d'impartir aquesta formació.

Les inscripcions a la formació romandran obertes fins al dilluns 26 de febrer.

Data: 

Dijous 29 febr

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat