Formació: ‘Les relacions entre el patronat i la direcció executiva’

La selecció, el suport, l’avaluació i el pla de successió del director són bàsics per assegurar una bona relació entre el patronat i la direcció executiva. Font: Unsplash
Barcelona
Dimarts, 27/11/2018

Delimitar on acaba la gestió i comença el govern és una de les claus per la bona relació entre el patronat i la direcció executiva.

El proper dimarts 27 de novembre a les 10 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza el curs: ‘Les relacions entre el patronat i la direcció executiva’, dirigit a membres dels patronats, direccions generals i gerències de les fundacions.

Els objectius del curs són: incrementar l’eficàcia del funcionament del patronat de la fundació, disposar de pautes, polítiques i procediments que delimitin les funcions i les responsabilitats dels òrgans de govern i els òrgans de gestió i millorar l’establiment dels objectius anuals de treball i l’avaluació del seu assoliment.

Dins del programa es tractaran temes com la rendició de comptes de la direcció executiva al patronat o la selecció, el suport, l’avaluació i la successió del director.

Aquest curs l’impartirà Javier Martín Cavanna, director executiu de la Fundación Compromiso y Transparencia i editor de la revista Compromiso Empresarial.

El preu per participant és de 120€ per fundacions associades a la CCF i 200€ per fundacions no sòcies. Per formalitzar la inscripció cal emplenar el formulari i fer un pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 1502.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@ccfundacions.cat
Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions