Formació 'Les xarxes socials a la meva entitat'

Cartell de les propostes de formació per a les entitats de Reus durant la tardor. Font: Ajuntament de Reus
Reus
Dimarts, 28/11/2023

El Centre cívic Mestral de Reus acollirà, el dimarts, 28 de novembre, de 18.30 a 20 h, una formació al voltant de l'ús de les xarxes socials que fan des de les entitats.

Les xarxes socials s'han convertit, els darrers anys, en una eina absolutament necessària per a les entitats que volen comunicar. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Reus organitzen la formació 'Les xarxes socials a la meva entitat' destinada a les entitats de la localitat. La formació permetrà, a aquelles persones assistents, comprendre com les xarxes socials poden ser una eina poderosa per a les entitats, com arribar al públic objectiu i com gestionar-les de manera efectiva per aconseguir els teus objectius.

Tània Sala, fundadora de Núvol Blanc Comunicació, serà l'encarregada de dur a terme una formació en la qual s'exploraran les estratègies, eines i les millors pràctiques per aconseguir un ús eficaç de les xarxes socials a les entitats.

'Les xarxes socials a la meva entitat', que és gratuïta per a les entitats, es durà a terme de forma presencial al Centre cívic Mestral de Reus, el dimarts, 28 de novembre, de 18.30 a 20 h. Per assistir-hi, caldrà omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dimarts 28 nov

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Ajuntament de Reus
Correu electrònic de l'organitzador: 
relacionsciutadanes@reus.cat