Formació on-line: ‘Defensar els drets humans a Amèrica Llatina’

 Font:
Dilluns, 25/02/2019
(En línia)

A partir del 25 de febrer, l’Institut de Drets Humans de Catalunya organitza aquest curs online.

A partir del proper dilluns 25 de febrer, l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) juntament amb Entrepobles realitzaran la formació on-line ‘Defensar els drets humans a Amèrica Llatina’.

L’objectiu del curs és donar accés a mecanisme de protecció internacional enfront la criminalització i elaborar estratègies generals d’incidència davant mecanismes internacionals.

La formació va dirigida a defensores i defensors dels drets humans que duguin a terme la seva tasca a Amèrica Llatina, així com els membres d’organitzacions de drets humans, moviments socials i altres agents de canvi que recolzen a les persones defensores i lluiten per enfortir els seus drets.

El professorat del curs és Mirtha Vasquez, especialista en drets humans i magisteri en gerència social per la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú, Karlos Castilla, doctor en dret per la Universitat Pompeu Fabra i June Orenga, responsable de formació de l’IDHC.

El preu general de la inscripció és de 45€ o 35€ per socis i sòcies d’Entrepobles i l’IDHC. Per realitzar el curs, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dilluns 25 febr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
IDHC
Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org