Formació sobre denúncia segura

 Font:
Barcelona
Dimecres, 29/05/2024

Formació per a entitats. Sessió en què es compartiran eines teòriques i pràctiques per a oferir major seguretat a les persones en situació administrativa irregular a l'hora de denunciar.

La formació 'Denúncia segura: com es poden protegir les persones en situació irregular quan són víctimes d’un delicte?' pretén que les entitats puguin abordar millor les situacions en què identifiquin que una persona en situació irregular ha estat víctima d’un delicte.

Es tractaran els aspectes legals i pràctics relacionats amb la denúncia segura. A més, es posarà el focus en la protecció concreta de determinats col·lectius i també en la importància de conèixer la distribució competencial en matèria de migracions dels diversos cossos policials.

En el marc del projecte Safe Reporting, la formació la impartiran la Natalia Caicedo, professora agregada de Dret Constitucional de la UB i Coordinadora de Safe Reporting; i l’Oriol Nebot, Doctorand en Dret Constitucional i investigador del projecte Safe Reporting.

Escriu-nos a inscripcions.crdh@bcn.cat per a participar de la sessió. Necessitem que ens diguis el teu nom i cognom, l’organització en què treballes o col·labores i quina funció hi desenvolupes.

La jornada constarà de dues parts: una primera de teòrica i una altra d’exposició de casos pràctics, debats en grup i simulacions de situacions reals. La proposta pretén adaptar el desenvolupament de la sessió a les experiències reals de les professionals que hi assistiu.

Més informació

Data: 

Dimecres 29 Maig

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Centre de Recursos en Drets Humans
Correu electrònic de l'organitzador: 
inscripcions.crdh@bcn.cat