Formació sobre memòria històrica i activisme ciutadà

Formació sobre memòria històrica i activisme ciutadà
Barcelona
Dilluns, 05/11/2018 fins Dilluns, 26/11/2018

El curs servirà per veure com la reconstrucció de la memòria a través de processos col·lectius serveix per desmitificar i trencar alguns estereotips de la història.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) s’ofereix una nova formació gratuïta sobre memòria històrica i activisme ciutadà, destinada a persones joves. L’entitat encarregada de realitzar les 4 sessions formatives, que tindran lloc elsdilluns 5, 12, 19 i 25 de novembre, és l’Associació Conèixer Història. El curs servirà per veure com la reconstrucció de la memòria a través de processos col·lectiusserveix per desmitificar i trencar alguns estereotips de la història. Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari i estaran obertes fins el dia 4.

Les sessions es realitzaran a partir de les 19.00 hores a l’Espai Jove La Fontana (C. Gran de Gràcia, 190) i donaran resposta a preguntes com el tipus de polítiques que legisla els temes relacionats amb la memòria històrica, les diferències existents amb altres països, què queda de la història als nostres carrers, com es poden reclamar canvis de noms de carrers o places, les formes d’elaborar un procés participatiu entorn a la memòria col·lectiva i la manera de fer una anàlisi dels casos més recents relacionats amb la nostra història.

Data: 

Dilluns 05 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Consell de la Joventut de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
cjb@cjb.cat