Formació virtual: 'Iniciación a los fondos europeos para fundaciones

Formació sobre fons europeus per a fundacions. Font. Asociación Española de Fundaciones.
Dilluns, 22/04/2024 fins Dilluns, 03/06/2024
(En línia)

La bona gestió del finançament europeu és important, és per això que l’Asociación Española de Fundaciones organitza una formació especialitzada.

L'Asociación Española de Fundacines (AEF) organitza la quarta edició del curs "Iniciación a los fondos europeos para fundaciones" del 22 d'abril al 3 de juny de 2024. Aquesta formació digital de 55 hores es dirigeix a persones tècniques i treballadores de fundacions, però també a les persones responsables de projectes o programes europeus.

Ofereixen un programa extens i detallat, explicant els mètodes d'avaluació, entre d'altres. Els continguts es pode resumir en tres grans mòduls:

  1. Introducció i context: què són els fons europeus?
  2. Ajudes i subvencions europees en l'àmbit nacional i autonòmic.
  3. Programes europeus per a fundacions.

Neix amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents opcions amb les quals les fundacions poden finançar-se i ajudar a posar en pràctica els continguts teòrics. També es mostraran casos pràctics, d'èxit i exemples reals.

És un curs en línia per al que cal inscripció prèvia i té diferents preus en funció de la situació. Per a les fundacions associades és de 350 € i de 650 € per a les que no ho són, però es pot bonificar amb l'ajuda de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Data: 

Dilluns 22 abr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Asociación Española de Fundaciones
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciones.org