Formació vivencial adreçada a joves del barri del Raval de Barcelona

Joves juntant les mans
Dijous, 26/09/2019

Al mes de setembre, l'entitat posa en marxa aquesta proposta adreçada a joves del barri sobre aspectes de participació, desenvolupament comunitari i metodologies de creació de projectes.

En aquesta iniciativa de la Fundació Tot Raval es compaginen visites a organitzacions i/o projectes de la ciutat o de Catalunya, debats, entrevistes amb persones referents, càpsules de formació sobre temes concrets i experiències lúdiques.

Es tracta d'una proposta gratuïta amb els àpats, els desplaçaments i l'allotjament inclosos, i adreçada a entre 8 i 15 joves del barri del Raval, d’entre 18 i 30 anys. Serien joves del barri d'orígens diversos, tinguin una trajectòria associativa o no, però que tinguin inquietuds per la implicació en el territori on viuen i preocupació per la seva comunitat.

L'entitat del barri del Raval ofereix així una formació vivencial que durarà tres caps de setmana i que demana el compromís d'assistir a tots tres. Aquests seran els corresponents als dies:

  • 27, 28 i 29 setembre
  • 25, 26 i 27 octubre
  • 22, 23 i 24 novembre

Les sessions es faran dels divendres a les 17 hores, aproximadament, als diumenges a les 18 hores, també de manera aproximada.

Per poder participar-hi s'ha d'escriure un correu electrònic a participacio@totraval.org o un whatsapp al 648 08 54 60 amb el nom, cognom, telèfon i una breu descripció de qui és la persona i quins són els seus interessos. Tot Raval es posarà en contacte amb les persones interessades i a principis de setembre es farà un procés de selecció amb les diferents candidatures presentades.

Si tens qualsevol dubte pots contactar a participacio@totraval.org.

Data: 

Dijous 26 set

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Tot Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org