Formacions especialitzades sobre violència masclista

Cartell d'una de les formacions ofertades. Font: in via
Dimarts, 21/05/2024 fins Dimecres, 22/05/2024
(En línia)

L'Associació in via, de la mà del Ministerio de Igualdad i del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones, posen en marxa noves formacions gratuites per la detecció i sensibilització en violència masclista per a professionals i estudiants.

En el marc dels projectes formatius Lilith i Zhour, l'Associació in via ofereix un seguit de formacions gratuïtes online, des d'un enfocament de drets humans i perspectives de gènere interseccional i transcultural, dirigides a professionals o estudiants de l'àmbit social, sanitari, judicial, professorat o inserció laboral i que permetran adquirir eines per a detectar possibles situacions de violència masclista en dones i infància.

La primera de les formacions d'aquest cicle porta per títol 'Detección de VG e intervención socioeducativa con mujeres e infancia´ i tindrà lloc el dia 21 de maig entre les 9h i les 13:30h. Les inscripcions ja estan habilitades per totes aquelles persones que vulguin participar-hi. Com la resta, aquesta també és en línia i gratuïta.

Es pot consultar la resta de programació així com el temari de les formacions i les persones encarregades d'impartir-les a la pàgina web. Els participants que assisteixin a un 85% o més de cada formació rebran un certificat d’aprofitament emès per Associació in via, a més, tindran a la seva disposició un dossier formatiu dels conceptes treballats per poder-los aplicar a la pràctica diària.


Data: 

Dimarts 21 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Associació in via
Correu electrònic de l'organitzador: 
invia@invia.cat